понеділок, 23 червня 2014 р.

Моєму блогу сьогодні виповнюється рочок!!!!!

Любі мої читачі.... Сьогодні минає рік з того дня, коли я вирішила створити цей маленький світ... І назва його теж не випадкова.. Був час , коли  тільки вишивка рятувала мене від різних життєвих негараздів , допомагала забути про сумне, і я немов би поринала в інший вимір ..особливою точкою відліку вважаю свого ангела любові , з якого почалось справжнє захоплення вишуканими дизайнами, лляними тканинами для вишивання, бісером .... Тепер жодного дня прожити без голочки і ниток я не можу)))))))))))))) І якщо хоча б один допис у моєму блозі залишить у твоєму серці, мій любий читачу, маленьку міточку, слід- то я вже буду щаслива.. Дуже хочу вірити, що Олин ангел зцілення весь наступний рік буде тішити вас новими мініатюрками і великими проектами.. Завжди рада бачити вас у своїй крихітній домівці- мушлі- прихистку, який щиро відкриваю для небайдужих до рукотворної краси людей.
ввечері буде цукерочка для щасливчика.. )) А зараз хочу лише сказати спасибі тим, хто 5000  (!!!!! любі мої- за один  вчорашній день у  мене майже 400 !!!!! гостей ) 5400   разів відчиняв разом з цим ангеликом  дверцята у мій маленький блогосвіт.... Без вас я не була б така щаслива сьогодні!!!

7 коментарів :

  1. Олечко! Вітаю тебе з таким чудовим ДН блогу. Блог справді гарний і цікавий!1! Бажаю творчого натхнення для рукоділля і блого-життя, легких хрестиків і вправної голочки ! Хай твій Ангел береже тебе і всіх нас від всіх прикрощів життєвих. Тішуся, що знайома з тобою.
    А розіграш всіми чекаємо з нетерпінням - така спокуслива цукерочка!!!!

    ВідповістиВидалити
  2. Оля,поздравляю твой "блогодомик" с первой важной датой! Он очень уютный и интересный! Успехов тебе,вдохновения и много новых идей!

    ВідповістиВидалити
  3. Люба Дум'як (Жук)23 червня 2014 р. о 22:14

    Олюня, вітаю з рочком блогу! Дуже-дуже тобі вдячна за всю ту красу, яку ти створюєш, і за те, що надихаєш хоча б спробувати так, як у тебе (хоча так точно не вийде, але яке ж задоволення від творчості!)... Заходжу на твою сторіночку часто просто так, щоб відпочити душею, помилуватися і вкотре здивуватися - ну як можна бути настільки вишуканою і вміти так відчувати красу - а ще й всім показати... І не важливо, чи це твій шедевральний ангел, яким не перестаю захоплюватися (і тішитися, вишиваючи), чи малесенький гарбузик а чи трояндочка - у всьому відчувається те, що це - твоє і його ні з чим не сплутаєш! Дякую тобі - дуже-дуже!

    ВідповістиВидалити
  4. Татьяна Спивак24 червня 2014 р. о 12:19

    Оленька .поздравляю тебя с твоим маленьким праздником .но и не правильно сказать .что он маленький .он уже большой .потому ,что у тебя большая любвеобильная душа и открытое сердце .я даже не сомневаюсь .что двери твоего дома всегда открыты и ты рада гостям.Процветания твоему блогу .твоему творчеству,а нам твоим "соратникам "-черпать от тебя неиссякаемую энергию С уважением

    ВідповістиВидалити
  5. Олюню, зі святом тебе- з Днем народження власного блогу! Бажаю щоб в твоєму житті було безліч приємних і щасливих днів, щоб вони надихали тебе на створення нових шедевриків! Дуже дякую що ділишся з нами своєю майстерністю! З великим задоволенням буду і сама відвідувати ці чудові сторінки, і розповідатиму своїм друзям та знайомим про цей острів гарного настрою та творчого натхнення! Бажаю щоб найближчим часом кількість відвідувачів вийшла за межі мільйону!!!

    ВідповістиВидалити