середу, 28 жовтня 2015 р.

я в сумнівах...

1 вересня відкрилась мою галерея "Сбор урожая"... задумувалась вона як галерея робіт в будь-яких техніках, пов'язаних з овочами, фруктами, ягодами, горіхами, грибами- ну всім, чим багата осінь. УРОЖАЄМ... Мої читачки додали в неї гарні роботи- актуальні щодо тематики.. І ось я в роздумах- є бажаючі додати свої фото просто осінньої тематики.. ЩО мені робити з такими? вони ж не зовсім по темі.. і образити відмовою нікого не хочеться.. Порадьте...

1 сентября открылась мою галерея "Сбор урожая" ... задумывалась она как галерея работ в любых техниках, связанных с овощами, фруктами, ягодами, орехами, грибами- ну всем, чем богата осень. Урожаем  ... Мои читательницы добавили в нее красивые работы- актуальные по тематике .. И вот  я в сомнениях-  есть желающие добавить свои фото просто на осеннюю  тематикуно не урожайную .. ЧТО мне делать с такими? они же не совсем по теме .. и обидеть отказом никого не хочется .. Посоветуйте ...

6 коментарів :

  1. От як би галерея називалася "Осінь. Врожай" то так, але галерея присвячена саме врожаю ;) - це моя думка. А так як галерея, Оля, твоя, то і вирішувати тобі!!! :)) впевнена, щоб ти не обрала, ніхто не образиться ;)

    ВідповістиВидалити
  2. Оля,у меня сейчас такое себе осеннее настроение...хочется теплых красок...Поэтому я бы с удовольствием любовалась и "вкусными" работами и просто осенними пейзажами) Но решать тебе,и любое решение будет верным)

    ВідповістиВидалити
  3. Погоджуюсь, що вирішувати тобі - це твоя галерея, твій проектик))) Звичайно, що зараз багато робіт з осінньою тематикою і осіннім настроєм, але твоя галерея була задумана тобою на таку тематику, яку ти хотіла побачити і насолодитись, і впевнена, що ніхто не образиться)))) Галерея чудова))))

    ВідповістиВидалити
  4. дівчатка.. я от як думаю- оскільки буде таки цукерочка розіграна- і буде подарунок- то хай правила галереї залишаються такими, як було задумано- а саме- УРОЖАЙНИМИ . БО більшість старалися створити саме по темі- і тому мають мати шанс, правда?

    ВідповістиВидалити
  5. Олю, я теж вважаю, що правила не слід змінювати. Зараз в багатьох блогах проводяться осінні галереї, тому кожен бажаючий знайде, де виставити свою роботу. Впевнена, ображених не буде:)

    ВідповістиВидалити
  6. Оля, мне кажется, Ваша галерея - Вам и решать, но, наверное, правы девочки, что менять правила уже не надо

    ВідповістиВидалити