неділю, 28 серпня 2016 р.

Дамські штучки

 ***
Легко бути чоловіком... забув поголитися- ну ось тобі модна зараз легка брутальність, миття голови та укладка теж займає кілька хвилин, одні джинси та з десяток сорочок- і все- гардероб практично на цілий сезон.. Інша справа- ми, жінки.... ( тут пасувало б таємниче зітхнути та закотити очі))) Нам треба всього і багато, лише у нас є дві проблеми одночасно- нічого одягнути та немає місця в шафі... тому ще одна косметичка( навіть якщо вона і надцята в колекції) - ніколи не зайва, а ще й   така симпатична, як оця)))))



Нещадно експлуатую білоруський льон в клітинку, купувала у Львові- як скатертину, але розпустила на всякі дрібниці) скоро побачите ще і ще в блозі. З залишків вирішила пошити подарунок подрузі- ось таку косметичку. Тканина в клітинку досить примхлива, прийшлося приборкувати, та й моя Жаномешка трохи капризувала, але все ж вдалося простьогати квадрати з пропареним синтепоном, тому на дотик все дуже приємне та м'якеньке вийшло.
  Нарешті перемогла себе - та  вставила свою єдину в запасах кнопку))) сподобалось, буду купувати ще))
  Одним словом- вийшло лаконічно, трохи рустикально та скромно. Ззаду- така ніжна бірочка пришита, з натяком майбутній господині, що то руками створено.
  Ну й без вишивки ніяк- на чергуванні (сподіваюсь, моє начальство не читає мої блоги ) вишила квіточку - з книги "Le langage des fleurs" Hélène Le Berre...  дрібненький хрестик , тому так мило вийшло..

ось такий подарунок з легким французьким шармом, для дорогої коліжанки, сподіваюсь, радітиме))

9 коментарів :

  1. дуже красиво і акуратно! хай француженки заздрять !

    ВідповістиВидалити
  2. Милая вещица! Очень понравилась!

    ВідповістиВидалити
  3. Олечка, до слёз!Перечитала три раза (один раз Витале вслух!))) Так ты своими хрупкими ручками ещё и кнопку сама вставляла? Моя девочка!!! Огромное спасибо ещё раз! Буду хранить в ней только самое ценное!

    ВідповістиВидалити