неділю, 7 червня 2015 р.

фіналістка) новий процес

несподівано моя "Daydreams" від Judy Dixon вийшла у фінал в Рукодільному марафоні
чесно кажучи, я шокована, бо рідко потрапляю в число щасливчиків( блог україномовний, не розкручений, читачів ще й 200 ніяк не набереться, та й робота ця неоформлена)... тому такий от вечірній приємний сюрприз)))


 а за вікнами- літо.. цьогоріч птахи співають якось особливо натхненно, часто кує зозуля, купаються під поливалкою на нашому городі горобці( а недавно, ще кілька років тому їх і не було видно), п'янко цвітуть півонії .... а на душі тривожно і сумно.. вишивання не йде. Якось без особливого натхнення почала новий процес-  Helene Le Berre "Les oiseaux".Давно мріяла вишити, а тут немає настрою.... 


хочеться одного- миру...

15 коментарів :

  1. Робота дуже красива! Тому для мене недивно, що вона у фінал потрапила )))

    ВідповістиВидалити
  2. Олю, вітаю!!!! я і не здивована, що твоя робота вийшла у фінал! з натхненням не тільки у тебе туго - і у мене, и багатьох моїх колег по рукоділлю.... мабуть спекота так діє, а може й ні....

    щодо миру - це ти "по живому меня полоснула".... ми на нього чекаєм з нетерпінням!

    ВідповістиВидалити
  3. Твоя вишивка чудова, тому вихід у фінал цілком заслужений! І на рахунок нерозкрученості та україномовності блогу - я думаю, що завдяки таким талановитим людям, як ти, ми додатково розпіаримо Україну і покажемо високий рівень культури нашої нації ))) Так що все ок! А мир - мусить бути, бо цього хочуть так багато людей... Все буде добре.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. у російськомовних блогів більше читачів. Але українська -моя рідна, мова, якою я розмовляю постійно, Тому твердо вирішила- блог теж буде українським.

      Видалити
    2. підтримую твоє рішення:)
      А ще, бажаю натхнення. І вірьмо у хороше! Думки мають силу!

      Видалити
  4. Олю, дуже гарна вишивка, тож вітаю з виходом у фінал! За вашу роботу голосувала, і рада, що багато хто побачив, яка це краса )))
    Щодо миру - дуже добре розумію... Як ми всі його чекаємо! А з натхненням справді важко, коли на душі тривожно...

    ВідповістиВидалити
  5. Така краса просто не могла не перемогти. У тебе золоті руки!

    ВідповістиВидалити
  6. Олю, вітаю.
    Усі твої роботи варті бути у фіналі! Тож я не здивована.
    Ми всі разом із тобою чекаємо на мир!

    ВідповістиВидалити
  7. ОООО, то вітаю! Сюрпризи приємніші коли несподівані)))) ой... масло-масляне у мене вийшло, але суті не міняє - вітаю!))

    ВідповістиВидалити
  8. Вітаю!!! Нам всім так потрібен мир і спокій. Бажаю тобі більше перемог, миру і натхнення!!!

    ВідповістиВидалити
  9. Оля, вітаю! Український блог в переможцях - це дає надію, бо якось не дуже затишно читати, що ми другі після США вважаємося ворогами... а поки люди вважають, що є вороги, миру не буде... на жаль...

    ВідповістиВидалити