вівторок, 13 вересня 2016 р.

50 відтінків ніжності ....

 Абсолютно ніяких асоціацій з книгою чи фільмом)) .. даруйте, тут - лише суцільна ніжність, розмитість пастельних відтінків  і рукодільне, рукодільне, рукодільне)))

Люблю своїх замовниць- вони довіряють на всі сто моєму смаку. Єдине- про що питаю- які тони мають переважати. Тут була лаконічна відповідь- люблю ніжно-рожеві відтінки. І , як на мене- безпрограшний варіант поєднання- сірого та рожевого.
Вишивка на сірому , канва мурано 32 каунту. Ножиці- знову  вишивка- із книги Mango Pratique-Un Brin de Nostalgie, дизайнер Véronique Enginger.  Трояндочка на маячку- з журналу De fil en Aiguille Juin-Juillet 2007 з серії Atelier nomade. Серія дуже стильна, я вже оком кинула на неї ( не знаю, чи скоро побачите- бо хвостиків багато)
  Тканина- з колекції Тільда зима -весна 2015 .  Спочатку мені здалася розмитою і нечіткою, але згодіться, у виробі виглядає дуже стильно і ніжно.
  Думаю над пакуванням своїх виробів. Поки що варіант крафт-пакетів не змінився. але якщо є варіанти- і ван не ліньки- пишіть в коментарях!))


9 коментарів :

  1. Дуже ніжно! Відчувається неймовірно гарний смак в поєднанні кольорів.

    ВідповістиВидалити
  2. Потрясающе! Конечно понятен восторг заказчицы!

    ВідповістиВидалити
  3. чудеснейший набор! очень нравятся цвета

    ВідповістиВидалити
  4. Столько очарования в таких рукодельных вещах.

    ВідповістиВидалити