пʼятницю, 8 серпня 2014 р.

Суничне вино...

Зі всіх літніх ягід-фруктів найбільше люблю суницю- чи лісову, крихітну і запашну, чи садову- крупненьку і соковиту... коли на роботі зі мною поділились папірцем, на якому були наліплені малесенькі зернятка суниць - я не вірила, що колись буду їсти смачні плоди. Але новачкам щастить- посіяла малючків у вазон, під плівку... через якийсь час проклюнулись паростки.. потім вони "переїхали " на грядку.. і - о диво- восени ми їли свої сунички.. Свої "з нуля" ))))
а ось вони- з мого городу
  а це- букетик з наших суничок, перевязаний італійським триколором- недаремно, саме ця країна виготовляє моє улюблене вино- fragolino з  неперевершеним суничним смаком і ароматом... Варто лиш відкоркувати пляшку- і голова паморочиться від бульбашок з цим чудовим смаком.. Правда, я лише недавно дізналось, що то вино з особливого сорту .....винограду)))


І ось, коли в Elegant embroidery розпочався наступний пендибульковий сумісник - Суниця- я не втрималась від спокуси.. і вишила його))



7 коментарів :

  1. хорошенький пендибульчик! І ти так смачно написала. аж закортіло випити такого вина :))

    ВідповістиВидалити
  2. Очаровательно, нежно, изящно! Просто прелесть!

    ВідповістиВидалити
  3. Оль, безупречно!!! Продумана каждая мелочь!!! Желаю тебе поскорее выпить итальянского вина в стране производителя!)))))

    ВідповістиВидалити
  4. Як гарненько суничка вписалася в пендибульчик! Гарнюня :)

    ВідповістиВидалити