неділю, 24 січня 2016 р.

Pot Luck для близнючків

На замовлення вишивати не просто- особливо якщо обирає замовник, а ви з ним на різних хвилях і частотах налаштовані.  Тому я щаслива, коли мені кажуть- "Обери сама, на свій смак" - от вже рай для вишивальниці, бо це вже творчість  і фантазія, а не просто відшивання хрестиків. Звичайно- я буду довго думати і узгоджувати - що саме людина собі уявляє, але ж не зв'язана по руках . Це щастя, повірте)))
 Для  дизайну метрик для чудових малюків-близнюків в подарунок на перший спільний День народження від люблячої тьоті і хресної  я відразу побачила моїх вже улюблених зайців "Somebunny to love" DMC,ну  такі вони потішні, погодьтеся. І ця парочка в горщичках з ромашками- не виняток))) І добре, що ми з Наталкою виявились на одній хвилі))




Ми вирішили таки поділити сюжет на дві окремі метрики- а повісити на стіну їх можна поруч. Оскільки вишивалось для хлопчиків, то синенький горщик вишито по ключу, а фіолетовий - моя задумка. В горщику аж 5 відтінків бузкового))


 Біля кожного зайчика  мені захотілось вишити метелика в тон-  адже така запашна ромашечка виросла в горщичку)))
 оформлено в одинакові рамочки з подвійним паспарту- ніжно-вершковим та контрастним оксамитовим - в тонах вишивки.  Канва- вінтажний  льон кашель 28 каунту   з розводами, нитки ДМС по ключу та підбором.



Мала лише один ранок для фотосесії- а це мало... тому фото цього разу мене не дуже тішать. Та головне- ми встигли до Дня народження))

 
Хай хлоп'ята ростуть веселими і тішать маму й тата і всю родину))

27 коментарів :

  1. Очень трогательные работы, Олечка! И фото просто чудесные! Я всё рассмотрела, весь антураж - и пёрышко, и ангелочков. Всё, как всегда, идеально! Пусть малыши растут счастливыми и всю жизнь хранят такие замечательные подарки!

    ВідповістиВидалити
  2. Фіолетовий горщик навіть краще виглядає. Вдало підібрала нитки, молодець!

    ВідповістиВидалити
  3. вишукано вийшло! і оформлення чудове, лаконічне. той рідкісний випадок, коли мені подобаються метрики))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. є стільки ніжних і делікатних метрик..)) в мене ще парочка в планах- думаю, охочі будуть на них. І є ціле море несмаку, нажаль...

      Видалити
  4. Сподобалось оформлення, ніби і разом, але в кожного своя індівідуальність!
    Малятам щастя та здоров'я, а тобі Олю гарних заказчиків))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. дякую)) от би всі такі були замовники) поки що мені щастило)

      Видалити
  5. ..бузковий з сердечками просто прєлєсть))) такі вони мімішні! Дуже гарно!! Я також люблю, коли дають волю фантазії, адже тоді і виходять найкращі роботи!

    А щодо пріскіпливих замовиків..були у мене одні...хотіли замовити і не альбом, і не книгу побажань, і не книгу першого року, а все разом...ну то таке...цілий тиждень вибирали тканину!! Тиждень! а через тиждень, коли ми ж ніби вже визначилися, у замовниці закралися сумніви і вона хотіла пошукати ще, адже це ж так легко знайти тканину таку як вона хоче))..але не це мене " добило", а фраза покажіть мені декор, яким ви будете прикрашати...і якби це був повтор, то було б легше, а так повністю нова робота...це був перший раз, коли я відмовила у замовленні, бо завжди йшла на зустріч і виконувала всі забаганки( по можливості), але тут зрозуміла, що це не середина і навіть не початок роботи)))) а нерви важливіші

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. ох!! Ganna!!!! це тобі пощастило все вчасно зупинити!! сподіваюсь, ти хоч тканину не встигла купити?? було б набагато гірше, якби вже були вкладені кошти і почата робота, а вкінці щось не підійшло...

      Видалити
    2. ..звичайно не купила))) вже навчена гірким досвідом.. але ситуацію з тканинами погіршувало те, що це були 20-ті числа грудня, а альбом потрібно було відправляти вже на початку січня максимум, хоча з самого початку я думала, що впораюся раніше, наївна))) тобто, потрібно було вибирати з того, що вже було...а не перебирати...оохх...важкі перемовини були, після того декору, я зрозуміла, що прийдеться погоджувати кожну бусінку, кожен гудзик і стрічку..а це ще купа часу піде тільки на узгодження, не кажучи про саму роботу, а цього ніхто не розуміє..але це такий досвід, що також потрібний :)

      Видалити
  6. Олю, вишукано і ніжно, як завжди! Я від тих зайченят теж млію і все чекаю нагоди вишити хоча б один сюжет)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. дякую!!! мені пощастило- я вже 4 зайчиків вишила-дякую мамочкам і тітонькам- які мені довірились

      Видалити
  7. Оля, какие шикарные метрики) И фотографии красивые! Пусть малыши растут здоровыми и счастливыми!

    ВідповістиВидалити
  8. un ricamo pieno di amore ......delizioso
    ciao dal' Italia silvana

    ВідповістиВидалити
  9. Оля, очень милые и оригинальные картины!!!:) Оформлены замечательно!!!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. спасибо, Леночка!! главное было устоять перед продавцами в багетке и сделать все на свой вкус и вкус заказчицы- а мы вместе оформляли

      Видалити
  10. Красота!Очень понравилось сочетание вышивки и канвы.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Олечка, спасибо! да лен - благодарная основа для любой вышивки

      Видалити
  11. ой какая парочка! они чудесны!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. а какие ушки )))) мне бирюзовое ушко понравилось. Здесь бэкстич творит чудеса)

      Видалити
  12. дуже симпатичні кроленятка!
    метрики чудові вийшли.
    надзвичайне оформлення.
    я також погоджуюсь, що вишивати на замовлення досить складно,
    особливо, коли важко дійти до спільного)))
    але сила переконання інколи дуже сильна)))

    ВідповістиВидалити