неділю, 14 серпня 2016 р.

Le belle châtelaine

le belle châtelaine - красива господиня маєтку.. завжди привітна й мила, всюди у неї затишок і чистота, в домі приємно пахне ваніллю чи корицею( на ваш вибір, друзі), родина щаслива, навіть собака та кіт сплять - й усміхаються уві сні.. Ця пані нікуди не поспішає, у неї лише приємні клопоти , щирі подруги, люблячий чоловік.. вона  вміє  створити навколо себе світ, в якому панує лише любов, щастя та спокій..  Скажете- не існує? міф? хіба що  колись давно, років зо сто-двісті тому- десь існувала? сучасний світ з такої б посміявся? таку життя перемеле у своїх жорнах- й не помітить нічого?.. Можливо. сперечатись тут зась.. Але я десь там глибоко в закутику душі притаїла сподівання, що такі феї таки існують...
******
 Я шила вже четвертий чехол для пялець, а вийшов цілий набір для рукоділля ) оскільки замовниця- легка в спілкуванні і талановита рукодільниця- дала мені можливість самій обирати всі деталі- творилось легко і з  задоволенням. Окрім замовленого органайзера( напевно, пора придумати якусь милозвучну назву для моїх пухликів ) - Іринка захотіла ще гольницю та чехольчик для ножиць. А я в подарунок- бонусом - вирішила зробити ще маячок і бобінку)


Тканина- з колекції Тільда- Tilda quillt collection - просто  в неймовірній кольоровій гамі- в неї неможливо не закохатися з першого погляду- буде  ще й зручною буде в користуванні. Для декору , як завжди,  використала натуральне мереживо, дерев'яний гудзик, тонований білим акрилом, гудзик , обтягнутий тканиною.
  Спинка теж доволі симпатична, правда? шармики- в контексті задумки- ключик від маєтку та Ейфелева вежа- символ Франції.

Та найбільше задоволення я отримала від цих дрібничок ) напевно, кропітка робота з клеєм, картоном та синтепоном заспокоює мої нервішкі)))
  Вишивала на рожевому Belfast 32, вишивка- із книги Mango Pratique-Un Brin de Nostalgie, дизайнер Véronique Enginger.  Кольори ДМС змінила- щоб зберегти кольорову гаму набору.
  А оці гарбузики могла б шити хоч щодня.. так приємно тримати їх в руках...


 я чомусь вірю, що le belle châtelaine  існує , що ця коробка з рукодільними скарбами поїде в далеку країну, яку я встигла полюбити всім серцем- - поїде до справжньої феї ...

покажу набір ось тут {Inspiration - Вдохновение...} Акварельное лето. Август. та в Рукодільному кафе


9 коментарів :

  1. Олю, яке все гарнюня)))) гарбузик підкорив моє серце... якби в мене був такий набір - я би його годинами розглядала и мацала... ідея з бобинкою мені сподобалась, візьму на замітку... а щодо "напевно, кропітка робота з клеєм, картоном та синтепоном заспокоює мої нервішкі" - це не про мене, у мене все навпаки - нервішки пустують під час виконання такої кропіткої роботи)))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. я собі кілька бобінок зробила- зручно мереживо зберігати . Часто чую,що людей дратує вишивка, що це заняття лише для флегматиків. а в мене навпаки- мій холеричний темперамент всі ці марудні дрібниці заспокоюють

      Видалити
  2. Олечка спасибо тебе большое за такую красоту, честно для меня это как сон.

    ВідповістиВидалити
  3. Олечка, комплект несомненно идеален, но как же ты пишешь, прямо с головой окунаешься в эту атмосферу, у меня лично в доме сразу запахло корицей))). Несомненно этот подарок приведёт в восторг его счастливую обладательницу!

    ВідповістиВидалити
  4. Оля ,какая красота !!! Цветовое решение просто супер ! Любуюсь !

    ВідповістиВидалити
  5. Олю, шикарний набір! Допис неперевершений, мене затягнуло у той ідеальний світ і я хочу там залишитись))
    Я вірю, що це не міф і такі феї існують!

    ВідповістиВидалити