неділю, 14 грудня 2014 р.

Christmas cup cakes

Зима буває затишна... Коли падає легкий сніжок.. морозець лише рум'янить щоки ... блискотять в темряві вечірнього міста ліхтарики.. тоді ми йдемо в кав'ярню, замовляємо запашну каву чи какао.. щось солоденьке... Ця зима для мене цікава й тим, що вперше маю замовлення на свої рукодільні штучки( ага, дожилася)... ох.. як це відповідально, хвилююче.. скільки нервів- а якщо не сподобається, а якщо не вгадаю смак.. а як не вийде..  Але цей блокнот робила , вкладаючи всю душу.. Записник в м'якій палітурці для власниці чудової тернопільської кав'ярні.. єдине, що знала- що бажано в червоних тонах.. ну це просто) і якось сюжет виник перед очима відразу- солодкий різдвяний кексик) як я їх люблю!!


  Матеріали- для обгортки яскраво червона- колір Christmas Red- тканина, вишивка- дизайн від Bothy Threads Christmas Cup Cakes, нитки- ДМС підбором, шнурочок ручної роботи, гудзик дерев'яний, різдвяні брадс , застібка - гудзик-кулька на гумці

На закладочці іменна подушечка, з літерами К і В
  Ну і як без зимової випічки- шоколадний кексик , какао з зефірками.. Навіть горнятко купила - таке воно симпатичне))))до речі, свічку я теж декорувала сама)

поки я пишу- Павло доїдає 2-й кексик))) смачно))))
рецепт для кексиків можна знайти тут

12 коментарів :

  1. Олю, дуже вдала робота. Чи не могла б ти підказати, як прикріплюєш вишивку до текстильної обкладинки (можливо посилання на МК, яким ти скористалася). Дякую.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. пришиваю на обкладинку картон, чуть менший за пінкіп з вишивкою, і на нього клею пінкіп

      Видалити
  2. Олечка, какая же красотища!!! Я всё очень внимательно рассмотрела, каждую деталь!!! Ты просто создана для того, чтобы нести людям праздник!!! Блокнот обязательно понравится - даже не сомневайся!!!

    ВідповістиВидалити
  3. Очень красиво ты одела свечку и у неё прикольный фитиль))) - прямо бикфордов шнур какой-то)))

    ВідповістиВидалити
  4. И очень хочется того кексика, с тем какао и зефирками)))

    ВідповістиВидалити
  5. Красивый блокнот! Чарующие фотографии!

    ВідповістиВидалити
  6. Прекрасный яркий праздничный блокнот!!! А вкусно как, ароматно, уютно, любуюсь фото!♡

    ВідповістиВидалити
  7. чудовий записничок. В такому дуже приємно писати і впевненна, що власниці він сподобається.

    ВідповістиВидалити
  8. Оля, очень красивый праздничный блокнотик!!! Закладочка в виде подушечки хороша, в винтажном стиле! И чудесные фотографии - создают новогоднее настроение! Кексик выглядит привлекательно, обязательно попробую, спасибо за ссылочку!:)

    ВідповістиВидалити