суботу, 1 серпня 2015 р.

Hello, august..


Привіт, серпень.... трохи сумно стає, коли думаю, що літо закінчується.. наплановано багато, виконано- мало.. але я завжди створюю настрій собі сама. Сьогодні- експерименти з дизайном блогу і спроби кулінарні щось нове створити.  І коли з фотошопом я частково набуваю порозуміння, то з своєю духовкою починаю говорити на підвищених тонах( місцями зриваючись на крик) - ну колись вона мене остаточно вб'є...  Сьогодні пекла пиріг з ожиною , сирковою масою і штрейзелем по рецепту Наді Кошель. Лише в мене замість смородини- лісова ожина, та й штрейзель не зарум'янився ( то все духовка.....))) Запевняю- смакота вийшла!

особливо з морозивом, ожинками ....

 і з кавою з молоком ... та льодом.. спека повернулася

 щось в блозі багато кулінарії і мало вишивання-шиття) обіцяю зовсім скоро виправлятися.

весь час забуваю- у Юлі  смачний розіграш 15 серпня))) капкейки, ану начудіть мені успіх)))

8 коментарів :

  1. Оля, яка смакота)))) в мене слюнки потекли, я обожнюю ожину)))

    ВідповістиВидалити
  2. аж слина потекла!!! оце потягло мене на ніч сюди до тебе зазирнути:)

    ВідповістиВидалити
  3. Дівчата, ви мене вбиваєте! Я от тільки-но з тістом на піцу порозумілась... Мені до таких смачностей ой-ой-ой, як далеко)))) Мене поки що свекруха виручає, вона у цьому ділі профі. Ось вчора рогаликів із полуничним джемом цілу миску накрутила))) Ех, вчитися мені ще і вчитися! Молодчинка, Оля!))

    ВідповістиВидалити
  4. "наплановано багато, виконано- мало.." - знайома ситуація... практично, класика жанру

    ВідповістиВидалити
  5. Олю, виглядає ну дуже смачно!
    Я дуже багато років не могла порозумітися із різними духовками. Аж ось подруга залишила меня на півроку (вона тимчасово поїхала з Таїланду) свою електропічку і дозволила нею користуватись. Це ж пісня!! Мені ніколи в житті не було так легко готувати та запікати смакоту. Тепер не хочу її повертати))
    Бажаю тобі натхнення провети останній літній місяць максимально продуктивно і з душею!

    ВідповістиВидалити
  6. а я купила два роки тому електродуховку - і порозуміння прийшло моменально. а от в мами печу в газовій - сказати, що вона мене добиває - не сказати нічого:)

    ВідповістиВидалити